Online reserveren

Kamperen, aanpassingen corona

Geplaatst: 12-06-2020

Het sanitair gaat maandag 15 juni weer open.

Corona Regels op onze camping                              “de Adelaar”

Welkom op onze camping in deze rare periode. U bent op de hoogte van de RIVM richtlijnen die in het hele land gelden, en dus ook gelden op deze camping. U bent gezond/klachtenvrij en houdt minimaal 1.5 meter afstand van mede gasten.

De noodverordening met regels hangen voor in de speelstal.  

Sanitair: Wat zijn we blij dat het sanitair weer geopend is maar vinden het ook spannend.

Houdt iedereen zich ook in het sanitair aan de regels en aan de afstand tot medegasten.

 

Toiletten: Voor u naar binnen gaat handen ontsmetten.

Let op de kaartjes aan de deuren van de was en douche cabines. U kunt dit buiten door de ramen al zien. Zijn er veel rood (bezet) wacht dan even buiten.

Denkt u eraan om  de kaartjes om te draaien bij in en uitgaan douche/WC. Laat het toilet schoon achter en gooi hygiëne/schoonmaakdoekjes nooit in de wc maar in het afvalbakje.

Hebt uzelf geen schoonmaakdoekje? Pak er een in de centrale ruimte bij de wastafel.

Kinderen niet alleen in het sanitairgebouw. Altijd met een ouder. Wel kunnen ze de wc in de speelstal (onder de trap) en in het achterste keukentje ( buitenom achter de speelstal) gebruiken.

 

Douchen: Na het douchen de ruimte droog trekken en waterknoppen afnemen met een doekje (wastafel centrale ruimte) Doekjes gooit u natuurlijk in de afvalbak en nooit in de wc.

Blijf niet langer in het sanitair gebouw dan nodig is, dus uw Haarföhnen, make-up, tandenpoetsen in uw eigen kampeermiddel.

Douchen kinderen: Daar gaan we in de hele drukke weken een feestje van maken.

Door de kinderwasstraat. J JJ Na het verhaal van Boer Bomas gaat Wim of Cobie met een warme sproeier in het keukentje of buiten staan. Wij spuiten ze nat (badkleding aan). Door ouders even ingezeept en dan weer afgespoeld. Wil uw kind dit echt niet dan kan het natuurlijk onder de  gewone douche.

 

Afwassen: Dit kan nu ook weer met maximaal 2 personen aan het aanrecht. Zoek dan een rustig moment. Niet allemaal om 18/19 uur,

 

Bezoek: Liever niet en zeker niet tijdens de schoolvakantie. Evt. na overleg en dan maximaal 4 pers.

Andere jaren kwamen hele gezinnen met veel kinderen de hele dag op de camping. Dat is dit jaar echt niet mogelijk. Wij hopen dat u hier begrip voor hebt.

 

Komt u de regels niet na dan is dit grond tot verwijdering van de camping.

Wij krijgen regelmatig controle. Als handhavers op de camping komen en misstanden aantreffen, de bekeuringen voor de gasten zelf zijn en dat bekeuringen op die manier opgelegd aan de camping, worden verhaald op de kampeerders.

 

Het zijn best veel regeltjes. Maar op deze manier hopen wij toch samen een heel fijn seizoen te hebben. We hebben respect voor de ouderen die ook op deze camping staan en het ook spannend vinden. Denk aan elkaar. En spreek elkaar er met respect op aan als we het even vergeten.

 

Campers  kunnen niet reserveren maar spontaan aankomen. Er is bijna altijd plaats.

Vriendelijke groet  Wim en Cobie

< Nieuws overzicht