Online reserveren

Kamperen, Corona, Feestdagen

Geplaatst: 26-03-2020

Woensdag 19 mei de laatste update waar we niet blij van werden. Helaas moeten de gemeenschappelijke ruimtes voorlopig gesloten blijven tot 1 Juli.

Onze camping is open maar alle gezamelijke ruimtes gesloten. Wanneer u helemaal zelfvoorzienend bent met uw caravan, vouwwagen, tent of camper mag u gebruik maken van onze ruim opgezette camping. U bent niet ziek en hebt verantwoordelijkheid naar ons en andere gasten toe.


Natuurlijk houden wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Wat betekend dit voor onze gasten.

  • Sanitair, keukentjes zijn gesloten.
  • Speelstal is open maar zijn er veel kinderen dan maken we wat afspraakjes.
  • Houd steeds voldoende afstand met de andere gasten.        
  • Het watertappunt en chemische toilet is buiten dus voor u toegankelijk  mits u handschoentjes draagt en ontsmet achterlaat. U zorgt zelf voor desinfecterend middel, handschoentjes en zeep.
  • U ontvangt geen bezoek (of in overleg) tijdens het kamperen.

Komen er nieuwe richtlijnen dan spelen we daar meteen op in.

Bent u zelfvoorziend en u wilt graag komen dan is het fijn als u zich aanmeld via het online reserverings systeem op onze website. www.campingdeadelaar.nl maar spontaan aankomen mag ook. Campers kunnen nooit reserveren maar spontaan aankomen. Er is bijna altijd plaats.

Annuleren is gratis tijdens de corona tijd.

kamperen tijdens hemelvaart en pinksteren.

Op de camping alleen reserveren voor minimaal 4 nachten tijdens de hemelvaart en minimaal 3 tijdens de Pinksteren.

Campers kunnen niet reserveren maar spontaan aankomen. Tijdens deze drukke dagen is er grote kans dat het camperveld vol is. Normaal plaatsen we nooit campers op de camping. Maar nu met het corona virus is alles anders en komen er minder caravans. Jammer om onze mooie campingplaatsen niet te gebruiken dus kunnen we campers dan toch een mooie plek geven. Maar dat beslissen we pas bij uw aankomst en zoeken samen een plaatsje. Ligt aan hoe groot de camper is, hoe lang u wilt verblijven, Is het niet te nat, en wordt er niet met de camper heen en weer gereden.

Ook tijdens de feestdagen ontvangt u géén bezoek.

Vriendelijke groet  Wim en Cobie

< Nieuws overzicht