Online reserveren

Kamperen, aanpassingen corona

Geplaatst: 12-06-2020

Update: 27 augustus 2020

Corona Regels op onze camping                              “de Adelaar”

Welkom op onze camping in deze rare periode. U bent op de hoogte van de RIVM richtlijnen die in het hele land gelden, en dus ook gelden op deze camping. U bent gezond/klachtenvrij en houdt minimaal 1.5 meter afstand van mede gasten.

De noodverordening met regels hangen voor in de speelstal.  

Sanitair: Sanitair is gelukkig weer open. We maken vaak schoon en ventileren goed. Ook zeker in het sanitair aan de regels en aan de afstand tot medegasten houden.

Toiletten: Voor u naar binnen gaat handen ontsmetten.

Let op de kaartjes aan de deuren van de toiletten, was en douche cabines. U kunt dit buiten door de ramen al zien. Zijn er veel rood (bezet) wacht dan even buiten. of ga naar het andere sanitair gebouw.

Denkt u eraan om  de kaartjes om te draaien bij in en uitgaan douche/WC. Laat het toilet schoon achter en gooi hygiëne/schoonmaakdoekjes nooit in de WC maar in het afvalbakje.

Kinderen niet alleen in het sanitairgebouw. Altijd met een ouder. Wel kunnen ze de WC in de speelstal (onder de trap) en in het achterste keukentje ( buitenom achter de speelstal) gebruiken.

Douchen: Na het douchen de ruimte droog en schoon achterlaten voor uw medegasten. Blijf niet langer in het sanitair gebouw dan nodig is.

Afwassen: Dit kan nu ook weer met maximaal 2 personen aan het aanrecht. Zoek dan een rustig moment. Niet allemaal om 18/19 uur,

 

Bezoek: In overleg is bezoek weer heel voorzichtig toegestaan. max. 4 personen.  Wij regristreren alle gasten die op ons bedrijf komen.

Het zijn best veel regeltjes. Maar op deze manier hopen wij toch samen een heel fijn seizoen te hebben. We hebben respect voor de ouderen die ook op deze camping staan en het ook spannend vinden. Denk aan elkaar. En spreek elkaar er met respect op aan als we het even vergeten.

Campers   kunnen niet reserveren maar spontaan aankomen. Er is bijna altijd plaats. Wij hebben super grote plaatsen dus veel ruimte tussen de campers. Wat in dit seizoen echt een plus punt is. Onze ervaring is dat toch veel mensen gaan bellen. Maar wij kunnen dan geen antwoord geven omdat we nooit weten hoeveel er die dag komen. Het gebeurt maar zelden dat we campers geen plaats kunnen geven.

vriendelijke groet  Wim en Cobie

< Nieuws overzicht