Online reserveren

Omgeving

Onze camping in Gelderland ligt in een schitterende en gevarieerde omgeving. Ons dorp Voorst heeft een oude historie, te zien aan de eeuwenoude bomen en monumentale huizen.

Op loopafstand of met de fiets

De camping ligt op loopafstand van de IJssel met z`n mooie uiterwaarden. Vanaf de camping loop u zo de bomendijk op die landgoed “De Poll” verbindt met landgoed Beekzicht met bossen en kolken. 10 minuten fietsen en je bent op recreatie plas Bussloo met 7 stranden en het hele bekende “Thermen Bussloo”.

Op 1 km van de camping de slager, supermarkt en Bakkerij Bril, bekend bij heel veel mensen. Dus voor alle boodschappen die u nodig hebt. Of anders naar Apeldoorn, Deventer of  Zutphen op fietsafstand.

Treinstation Empe is op een afstand van 1800 meter van de camping.

En voor de liefhebbers die graag uit eten gaan: op loopafstand een pannenkoekhuis, snackbar, pizzeria, ribhouse Texas en een restaurant.

Bezienswaardigheden:

Wat is er veel te doen in de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Of naar Apeldoorn en dat allemaal binnen een straal van 20 km.

Een paar Toppers: Paleis "het Loo" Thermen Bussloo, Julianatoren, Fluisterboot, Spelerij, Waterval Loenen, Boer Kip enz enz.

We hebben een aantal makkelijke bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet. Maar als u bij ons bent vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden. Ook vindt u in onze gezellige koffieruimte veel folders en héél véél extra informatie.